Long Life Group Co., LTD

Nyheter

NMN kan hjälpa till att förebygga och hantera diabetes
Släpp tid: 2024-04-03 11:16:46  träffar: 1

Research from Osaka University, Japan, published in Clinical Nutrition ESPEN, showed that oral administration of 250 mg of NMN per day for three months significantly increased plasma NAD+levels and increased serum insulin levels five-fold.


Detta antyder att NMN kan spela en positiv roll i förebyggandet av diabetes.

more och fler studier har visat att NMN spelar en viktig roll för att reglera mänskliga Metabolism, försening av åldrande och förbättring av olika sjukdomstillstånd. NMN har visat potential att främja insulinnivåer och förhindra diabetes.


first, måste vi förstå den fysiologiska rollen i kroppen.

insulin är ett hormon som utsöndras av betaceller i bukspottkörteln, och dess huvudroll är att främja absorption och användning av glukos med celler och därmed minska blodsockernivån. När kroppen inte utsöndrar tillräckligt med insulin eller cellerna är mindre lyhörda för insulin kommer det att leda till en ökning av blodsockret, vilket kan leda till metaboliska sjukdomar som diabetes.

\\+++nmn kan påverka insulinsekretion och funktion på olika sätt. Å ena sidan kan NMN aktivera den intracelluläranad+syntesvägen och ökanivån på NAD. Nad

är ett viktigt koenzym i många viktiga metaboliska reaktioner i celler och är involverad i många biologiska processer såsom energimetabolism och DNA -reparation. Närnivåerna är förhöjda förbättras cellulär metabolisk aktivitet och insulinsekretion och känslighet kan också förbättras. Funktionen av Islet Beta -celler genom att reglera inflammatoriskt svar och oxidativ stress. Kronisk hyperglykemi kan orsaka skador på pankreatiska betaceller, vilket i sin tur påverkar insulinsekretion. NMN har antioxidant och anti -ninflammatoriska effekter, vilket kan minska skadorna på öcetceller och främja cellreparation och regenerering. Dessutom kan NMN också minska insulinresistensen och öka känsligheten hos celler för insulin, vilket hjälper till att upprätthållanormala blodsockernivåer.


Tidigare: Ny förståelse avnikotinamid

Nästa: Hög dos NMN hämmar tillväxten ...