Long Life Group Co., LTD

Nyheter

Hur lång tid tar det innan NMN fungerar?Varför kan jag inte känna det?
Släpp tid: 2024-04-22 09:30:13  träffar: 1

tiden att träda i kraft av NMN varierar från individ till individ, men i allmänhet kan betydande effekter ses i ungefär en vecka med att ta NMN, och om de tas i ungefär en månad kommer effekten att bli mer betydande. Den specifika responstiden måste emellertid bestämmas av den enskilda&39; s ålder, fysiskt tillstånd, dosering och livsstilsfaktorer.#


\


not taget tillräckligt länge: effekterna av NMN är inte omedelbara och tar ett tag att bli uppenbara. Om det tas under en kort tid kan det inte ha uppnått betydande förbättringar.


insufficient dos: den effektiva dosen avnmn varierar från person till person, och om om Dosen tas för låg, den önskade effekten kanske inte uppnås. Det rekommenderas att konsultera en professionell läkare eller dietist för att justera dosen enligt den enskilda
39; s specifika situation. N

39; s fysiska tillstånd och fysiologisk mekanism är olika, så svaret på NMN kommer att vara annorlunda. Vissa människor kanske inte är känsliga för effekterna av NMN, eller kroppen är redan i ett relativt hälsosamt tillstånd, så det känns inte uppenbart.

&#

high förväntningar: Vissa människor kan ha höga förväntningar på effekten av NMN, i hopp om att det kommer att lösa alla hälsoproblem. NMN är emellertid inte ett universalmedel, det kan bara förbättra det fysiska tillståndet i viss utsträckning, kan inte lösa alla problem.

&#

in Tillägg du tar är av dålig kvalitet, eller det finns en interaktion med andra läkemedel, det kan också påverka effekten avnmn.


in faktum, effekten avnmn i stort sett Beror på kvaliteten på NMN. Förnärvarande är NMN -produkterna på marknaden ojämna, och kvaliteten och innehållet i råvaror är olika. Till och med många märken innehållernästan ingennmn.


\\ icke den andra handen, det är relaterat till personlig kroppsbyggnad, i praktiska tillämpningar, vissa människor kan ha uppenbar kroppskänsla i ungefär 1 vecka, vissa människor behöver 2 till 4 veckor eller till och med längre, kommer det att finnas uppenbara och relativt obetydliga skillnader i kroppskänsla.



if du känner intenmn, det rekommenderas att överväga de möjliga orsakerna på många sätt och göra justeringar under professionell vägledning.

Tidigare: Reglerande sömn - Hur man välje...

Nästa: Främjande effekt av NMN på stam...